OK20 på butiksområdet

Afstemningerne om produktionsoverenskomsten, håndværksbageroverenskomsten og overenskomsten med Horesta er slut. Her kan du se resultaterne af afstemningerne:

Produktionsoverenskomsten

46 % af Fødevareforbundet NNF’s medlemmer på området har stemt, og af dem har 81 % stemt JA til den nye overenskomst for området.

Håndværksbager:

44 % af Fødevareforbundet NNF’s medlemmer på området har stemt, og af dem har 84 % stemt JA til den nye overenskomst for området.

Horesta:

53 % af Fødevareforbundet NNF’s medlemmer på området har stemt, og af dem har 100 % stemt JA til den nye overenskomst for området.

Det får du i din overenskomst

Her er oversigter over de væsentligste forbedringer i de nye overenskomster på butiksområdet.

→ Produktionsoverenskomsten

→ Håndværksbageroverenskomsten

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de mest almindelige spørgsmål om din nye overenskomst.

→ Spørgsmål til produktionsoverenskomsten

→ Spørgsmål til håndværksbageroverenskomsten

Gennemgang af protokollater

Her kan du se en detaljeret gennemgang af det nye ved din nye overenskomst.

→ Gennemgang - Produktionsoverenskomsten

→ Gennemgang - Håndværksbageroverenskomsten

Sammenkædningsregler

I denne video kan du hurtigt se, hvordan reglerne er for afstemningen om overenskomsterne.